Reloaded Computer - din vej til tryghed og kvalitet

Vi er ikke i tvivl – danskerne elsker at spare penge

Hos Reloaded Computerer vi bevidste om, at et køb af en brugt computer ofte indbærer store overvejelser, fordi man gerne skal kunne beholde den i flere år. Det er vigtigt for os at du, igennem gennemsigtighed i vores priser og kvalitet, føler dig 100% tryg ved at købe din næste brugte computer. Vi er nordjyder med hjertet placeret det rigtige sted og vi har en god forståelse for, at kvalitet ikke behøver koste en bondegård.

Vi er ikke bange for, at kalde os specialister i brugte computere. Vi har mange års erfaring med både servicering, reparation samt køb og salg af brugte computere. Vi er kvalitetsbevidste og der er ingen halve løsninger. F.eks. har vores MacBooks fra udlandet originalt dansk tastatur og ikke blot et stykke papir tapet på med Æ, Ø, Å. Alle vores brugte computere er renset og geninstalleret med frisk styresystem, og vi tjekker altid computeren igennem - det er din garanti for en god handel.

Loaded Computer ApS ejes og drives af John Løvkvist. John har siden 2012 drevet Nordjysk Computersevice, der idag er en af de mest velbesøgte værkstedet i Aalborg.