Handelsbetingelser

Generelle Oplysninger:

Loaded Computer ApS
Østerbro 66, 9000 Aalborg

CVR. Nr: 39213613

Spørgsmål eller i tvivl om noget?
Tlf: 5070 5013
Mail: info@loadedcomputer.dk
- eller besøg vores facebookside.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Loaded Computer ApS og gælder udelukkende ved forbrugerkøb. Andre vilkår er gældende ved B2B-salg. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Loaded Computer ApS. Hvis der findes produktbeskrivelser til varen, så vil disse fremgår på produktsiden på www.reloadedcomputer.dk. 
 

 • LEVERING
  Levering af varer fra Loaded Computer ApS anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret på Østerbro 66, eller har fået pakken tilsendt og efterfølgende udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS og sendes fragtfrit såfremt købssummen er over 499,00 KR.
  Leveringstiden kan variere og vil fremgå ved den pågældende vare.
   
 • PRIS OG BETALING
  I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Visa/Dankort samt MobilePay. Nogle varer i Loaded Computer ApS er omfattet af brugtmomsordningen - såfremt dette er tilfældet, så vil det fremgå på varens produktside - og køber vil i dette tilfælde ikke have et eventuelt momsfradrag.  
  Alle andre priser er inklusiv 25% moms. 
  Pengene vil blive trukket på betalingskortet, når pakken afsendes fra vores lager.
   
 • FORTRYDELSESRET
  Fortrydelsesretten for køb hos Loaded Computer ApS udløber 14 dage efter den dag, hvor du har fået leveret din vare, og gælder kun for varer returneret til Loaded Computer ApS i helt samme stand som ved modtagelse. Du kan naturligvis afprøve varen, men har pligt til at returnere varen i samme stand, som den er modtaget. - med andre ord: Kunden bærer risikoen efter levering og kan kun afprøve varen som stod denne i en fysisk butik.
  I tilfælde af værdiforringelse foråsaget af kunden fratrækkes denne købsbeløbet. 
  Ved brug af fortrydelsesretten, så skal gives tydeligt og skrifligt pr. mail til info@reloadedcomputer.dk

  *Vær opmærksom på, at fortrydelsesretten ikke er gældende hvis computeren er afhentet og beset i vores butik på Østerbro 66, 9000 Aalborg.
   
 • REKLAMATION
  Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Loaded Computer ApS, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Loaded Computer ApS.
  Det er naturligvis et krav, at reklamationen er berettiget, og at fejl og mangler ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd fra kunden.
  Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret.

  RETURADRESSE
  Alle returforsendelser sker til:
  Loaded Computer ApS
  Østerbro 66
  9000 Aalborg
   
 • FORTROLIGHEDSPOLITIK OG PERSONDATAPOLITIK
  Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til vores kunder.
  For at foretage et køb hos Loaded Computer ApS kræves følgende oplysninger:

  Navn
  Adresse
  Telefon nr
  E-mail

  *Telefon skal oplyses, da vi bruger dette til at sende information, såfremt pakken ikke kan modtages på adressen på leveringstidspunktet.

  Hos Loaded Computer ApS respekterer vi vores kunders privatliv - også på internettet. Vi hverken sælger eller videregiver vores information om kunder til en tredje part uden kundens sammentykke.
  Ved gennemførsel af en købstransaktion, accepteres det det dog, at vi videregiver oplysninger så købet kan gennemføres og så pakken kan afsendes.
   
 • Enhver tvist mellem kunden og Loaded Computer ApS er underlagt dansk lov og en eventuel tvist afgøres ved byretten i Aalborg.